Maatcilinder

1-15 van 46
  

Onze DURAN® Maatcilinders zijn een hoogwaardige oplossing voor laboratorium applicaties. Het DURAN laboratoriumglas is van het hoogste kwaliteitsniveau en wordt geproduceerd onder geborgde en gecertificeerde procescondities conform de geldende richtlijnen.

Alle DURAN Maatcilinders worden opgeslagen in en geleverd vanuit ons ISO-gecertificeerde magazijn in Uithoorn. De opslag, expeditie en aflevering van de Maatcilinders vindt plaats onder condities die aansluiten bij de farmaceutische richtlijnen en Good Distribution Practice (GDP). Bij APG Pharma draait het om kwaliteit, deskundigheid en kwaliteitszorg.

Onze DURAN Maatcilinders, productiemethoden en logistieke processen voldoen aan de strenge voorwaarden in de farmaceutische markten zodat er een juiste aansluiting op uw QA & QC processen is. De schone productieruimtes, het controlesysteem en het reinigingsprocedé maakt het volumetrischeglas geschikt voor gebruik.

APG Pharma is een groep klantgerichte, professionele, primaire verpakking specialisten. Behulpzaam, betrokken en glashelder leveren wij DURAN Maatcilinders, aanverwante producten en diensten voor uw farmaceutische, laboratorium productie.

Door ons geautomatiseerde logistieke systeem kunt u rekenen op een stipte levering van DURAN laboratorium Maatcilinders. Daarnaast zijn verschillende behandelingen van glazen laboratorium producten mogelijk. 40 jaar klantgerichtheid, stipte levering en service dragen bij aan uw succes.