Over ons

Het verschil tussen gewoon en geweldig is die ene stap extra

Bij APG Europe doen we er alles aan om de beste te zijn. Ons team bestaat uit professionals die barsten van de energie. We doen waar we goed in zijn en hebben een ongekende drive om voor u de beste oplossing te vinden.
Wij zijn een verpakkingsspecialist op het gebied van farmaceutische, cosmetische, food- en parfumverpakkingen. U kunt altijd op ons rekenen. Wij helpen u snel, op elke plaats, met alle verpakkingen of chromatografie accessoires die u nodig heeft om uw productie succesvol uit te voeren.

Onze historie

APG Europe is ontstaan uit twee organisaties: Aluglas Packaging Group en Verbeeck Packaging Group. De naam APG Europe voeren we vanaf 1 januari 2017. Deze naam komt niet zomaar uit de lucht vallen. APG® is een afkorting van Aluglas Packaging Group. Om uit te dragen dat we klanten en leveranciers ondersteunen in Europa hebben we ervoor gekozen om Europe in onze handelsnaam te verwerken. APG Europe heeft vestigingen in Nederland, België en Duitsland. Samen vormen we een Europees team met 30 verpakkingsprofessionals met export activiteiten naar meer dan 20 landen.

Samen onder één naam, APG Europe, kunnen we sterker zijn dan ieder afzonderlijk en u een nog betere service bieden. U wordt door ons optimaal ondersteund. Zo beschikt u altijd over een technische verpakkingsadviseur, omringt door een (internationaal) team van specialisten. Eén klantteam voor meer proces efficiency. Om van elkaar te leren. Om elkaar uit te dagen om voor u net een stapje verder te gaan. Elkaar te coachen en te ondersteunen. Behulpzaam, betrokken en met een grote passie voor verpakkingen. Samen: voor U.