2 in 1 kit

1-15 van 76

Onze chromatografie 2in1 kits zijn een hoogwaardige oplossing voor dagelijkse Gas Chromatografie (GC), High Presure Liquid Chromatografie (HPLC) en Headspace analyses. De chromatografie 2in1 kit is van het hoogste kwaliteitsniveau en wordt geproduceerd onder geborgde en gecertificeerde procescondities conform de geldende richtlijnen.

Mogelijkheden

  • Vials/Seals ND8 met schroefdraadsluiting
  • Vials/Seals ND9 met korte schroefdraadsluiting
  • Vials/Seals ND10 met schroefdraadsluiting
  • Vials/Seals ND11 met krimpsluiting
  • Vials/Seals ND11 met snapringsluiting
  • Plastic Vials ND9 en Plastic Micro-Vials ND9 + ND11
  • Neck Vials/Seals ND13 met schroefdraadsluiting
  • Shell Vials ND8, ND11 + ND15 met PE-plug
  • 20ml Headspace Vials/Seals ND20 + ND18

Alle chromatografie 2in1 kits worden opgeslagen in en geleverd vanuit ons ISO-gecertificeerde magazijn in Uithoorn. De opslag, expeditie en aflevering van de chromatografie 2in1 kit vindt plaats onder condities die aansluiten bij de farmaceutische richtlijnen en Good Distribution Practice (GDP). Bij APG Pharma draait het om kwaliteit, deskundigheid en kwaliteitszorg.

Uw voordeel

Voor het uitvoeren van een analyse heeft u vaak twee componenten op hetzelfde moment nodig: een vial en de sluiting. Om op uw behoefte in te spelen hebben wij handige en efficiënte 2in1 kits met 100 vials en 100 seals verpakt in een blauwe, hersluitbare PP-box. alle voordelen van de individuele items (CleanPack verpakking van de vial, tamper-proof verpakking van flesjes en afdichtingen, traceerbaarheid door middel van een batch-nummering, enz.) zijn uiteraard nog steeds van toepassing in de 2in1 kit.

Onze chromatografie kits, productiemethoden en logistieke processen voldoen aan de strenge voorwaarden in de farmaceutische markten zodat er een juiste aansluiting op uw QA & QC processen is. De cleanroom klasse 10.000 verpakkingsruimtes, schone productieruimtes, het controlesysteem het reinigingsprocedé maken de chromatografie kit geschikt voor gebruik.

APG Pharma is een groep klantgerichte, professionele, primaire verpakking specialisten. Behulpzaam, betrokken en glashelder leveren wij chromatografie kits, aanverwante producten en diensten voor uw farmaceutische, laboratorium productie.

Door ons geautomatiseerde logistieke systeem kunt u rekenen op een stipte levering van chromatografie kits. Daarnaast zijn verschillende kit samenstellingen mogelijk. 40 jaar klantgerichtheid, stipte levering en service dragen bij aan uw succes.